Despre noi

Echipa Best Expert este formata atat din persoane cu o vasta experienta in domeniul imobiliar, cat si din tineri ambitiosi, dornici de afirmare.

Scopul nostru este de a oferi consiliere imobilara de cea mai buna calitate, centrata pe nevoile si aspiratiile clientului.

Best Expert Imobiliare are ca obiect principal de activitate vanzarea de apartamente noi, direct de la dezvoltator, in calitate de reprezentant direct al dezvoltatorului.

Datorita experientei noastre, dezvoltatorii cu care colaboram, apeleaza in mod repetat la sfaturile si consilierea noastra, in conceperea, proiectarea si realizarea noilor ansambluri imobiliare.

Fie ca esti un tanar la inceput de drum care s-a saturat sa stea cu chirie sau cu parintii, fie ca esti un parinte responsabil care se gandeste la viitorul copilului sau, fie ca esti o familie in crestere cu nevoie de spatiu din ce in ce mai mare, fie ca esti un investitor care cauta un randament cat mai bun pentru investitia intr-un bun imobil sau fie ca pur si simplu cauti un apartament sau casa,

Cu noi ai garantia celor mai sincere sfaturi, ai siguranta celei mai bune alegeri si stii ca ai facut pasul cel mai potrivit pentru tine. De aceea noi suntem Best Expert Imobiliare.