Servicii

Vanzarea de apartamente noi direct de la dezvoltator:

1. Publicarea si Prezentarea ofertelor

Ofertele noastre sunt prezentate intr-o forma profesionista atat pe site-urile de specialitate cat si pe site-ul propriu. In prezentarea ofertelor, tinand cont de specificul activitatii, prezentam informatii reale si conforme cu realitatea, astfel incat inca de la primul contact cu clientul acesta sa primeasca date corecte pentru a putea sa isi formeze o opinie cat mai aproape de adevar. Schitele sunt cele reale, pozele sunt din ansamblurile prezentate sau daca acestea sunt intr-un stadiu incipient de executie din ansabluri anteriore ale aceluiasi constructor.

2. Consiliere imobiliara

Totul incepe cu acea discutie “amicala” cu clientul, prin care identificam dorintele, aspiratiile, asteptarile acestuia cu privire la achizitia imobilului. In cursul discutiei, clientului ii sunt prezentate toate ofertele si impreuna se identifica cele care prezinta un interes real pentru acesta.

Suntem alaturi de client pentru a-i usura alegerea, cat si pentru a-l ajuta sa ia cea mai buna decizie pentru el.

Prezentam clientului cu lux de amanunte si pe intelesul fiecaruia, pasii necesari in derularea tranzactiei imobiliare (dupa caz: vizionare, decizie, rezervare, promisiune de vanzare-cumparare, alegere finisaje, identificare cadastrala, depunere dosar la banca, contract de vanzare-cumparare etc.)

Deasemenea se discuta cu clientul si despre modalitatea de plata de care dispune acesta : Cash (surse proprii) sau Credit (ipotecar, prima casa etc)

3. Vizionarea propriu-zisa a imobilelor

Aceasta etapa este una dintre cele mai importante in procesul de selectie a unui apartament nou de catre client, deoarece acesta are posibilitatea sa vada efectiv ceea ce urmeaza sa cumpere.

Cu membrii echipei Best Expert Imobiliare nu va plimbati doar sa vedeti niste apartamente. Vizionarea imobilelor cu noi presupune prezentarea in mod comparat a ofertelor, cu evidentierea punctelor forte cat si ale celor slabe ale fiecarei oferte in parte. Consilierea in mod activ a clientului, faciliteaza decizia de achizitie.

4. Consiliere financiara

Un punct de interes major pentru client este bugetul de care dispune si ce poate obtine in schimbul banilor pe care ii are. Determinarea posibilitatilor financiare ale fiecarui client este esentiala in derularea tranzactiei.

Pentru aceasta Best Expert Imobiliare are un departament dedicat de consiliere financiara, care faciliteaza clientului obtinerea unui imprumut bancar in vederea achizitionarii imobilului.

Consilierii nostrii financiari vor alege impreuna cu clientul solutia optima pentru acesta si vor fi alaturi de el pe toata perioada derularii tranzactiei cu banca – determinarea tipului de credit (ipotecar, prima casa, nevoi personale), cat si suma pe care clientul o poate obtine de la banca, depunerea dosarului de credit, etc.

5. Intocmirea contractului de rezervare

Odata ce decizia de cumparare a fost luata de catre client, este esential sa se intocmeasca Contractul de Rezervare. Scopul acestuia este ca in baza achitarii unei sume de bani (de regula echivalentul in lei a 1.000 eur) sa se blocheze apartamentul pentru care a optat clientul, pana la intocmirea in fata Notarului Public a Promisiunii Bilaterale de Vanzare-Cumparare. Contractul de Rezervare se intocmeste la sediul nostru, se semneaza de catre client si de catre reprezentantul dezvoltatorului (unul din managerii Best Expert Imobiliare) si cuprinde datele esentiale ale tranzactiei (Partile contactante, Adresa Apartamentului, Pret, Modalitate de Plata, Termene, etc.)

6.Asistenta juridica

Pe toata durata derularii tranzactiei imobiliare, Clientii Best Expert Imobiliare beneficiaza de asistenta juridica de specialitate, printre membrii echipei noastre regasindu-se inclusiv consilieri juridici cu o vasta experienta in domeniul imobiliar.

Astfel clientul este asistat in toate etapele tranzactiei imobiliare de catre membrii echipei noastre, fie ca vorbim de vizitele la Notarul Public pentru intocmirea documentelor (Promisiune de vanzare-cumparare, Contract de vanzare-cumparare, acte aditionale, declaratii, etc.) sau de rezolvarea situatiilor diverse de natura juridica (ex: clauze de uzufruct viager, coproprietate, resedinta in strainatate, cetateni straini comunitari sau extracomunitari, contracte matrimoniale etc.)

Deasemenea clientii nostri beneficiaza de posibilitatea de a consulta actele de proprietate inainte de a contracta un imobil, inclusiv consultarea drafturilor contractelor pe care le vor semna cat si explicarea termenilor de natura juridica pe intelesul fiecaruia.

 

Cu noi ai garantia celor mai sincere sfaturi, ai siguranta celei mai bune alegeri si stii ca ai facut pasul cel mai potrivit pentru tine. De aceea noi suntem Best Expert Imobiliare.